LEGO Marvel’s Super Heroes 2

Nintendo Switch


37,90 

Proizvod nije na stanju

SKU: LEGO MSH2 NSW

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Lego Marvel Super Heroes 2 je epska avantura i nastavak hita Lego Marvel Super Heroes. Uključivanjem ikonskih Marvel Super Heroja i Super Zlikovaca iz različitih razdoblja i stvarnosti, ova originalna priča prenosi igrače u kozmičku bitku kroz mnoštvo Marvel lokacija koje su iz isčupane iz vremena i prostora u nevjerojatan open-hub svijet pod nazivom Chronopolis. Prepun Lego humorom za fanove svih uzrasta, igrači će se suočiti s Kang the Conqueror vremenskim putnikom, kroz Drevni Egipat, Stari Zapad, Sakaar, New York City iz 2099. godine, Xandar i mnogim drugim maštovitim lokacijama na ovom zabavnom putovanju koji se proteže kroz cijeli Marvel Svemir.

Originalna priča

Nastavljajući tamo gdje je Lego Marvel Super Heroes stao, ovaj nastavak sadrži potpuno originalnu razgranatu priču koju je napisao nagrađivani autor stripova – Kurt Busiek (Avengers Forever), okupljajući raznovrsni popis ikonskih Marvel Super Heroja I Super Zlikovaca iz različitih vremenskih razdoblja i stvarnosti. Igrači će se u konačnici suočiti s Kang the Conqueror u epskoj kozmičkoj borbi diljem ekspanzivnog otvorenog središta Chronopolisa.

Glavne značajke:

 • Otvoreni svijet Chronopolisa – Istražite 18 različitih Marvel lokacija isčupanih iz vremena i prostora, svih koje se okupljaju kako bi stvorili jedan ogroman, nevjerojatan Chronopolis open-hub svijet, uključujući Drevni Egipat, Stari zapad, Sakaar, New York City iz 2099. godine, Xandar i još mnogo toga.
 • Bilo je i vrijeme – Nova mehanika vremenske manipulacije omogućava određenim likovima da pomiču vrijeme unaprijed ili unatrag kako bi promijenili stanje elemenata u igri, pomogli igračima da napreduju kroz razine ili omoguće razotkrivanje tajni. Različite verzije likova iz različitih razdoblja također se mogu susresti u igri, od Spider-Man Noir i Spider-Man 2099 do Cowboy Captain America i Captain America kakvog poznajemo danas
 • Super Heroes i Super Villains – Raznoliki popis likova iz cijelog Marvelovog svemira, uključujući Groot, Rocket Raccoon, Star-Lord, Gamora, Drax, Doctor Strange, Doctor Octopus, Green Goblin, Spider-Gwen, Spider-Man, Captain America, Thor, Hulk, Hawkeye, Iron Man, Ms. Marvel, Ant-Man, Black Panther, Captain Marvel, Kang the Conqueror i još mnogo njih!
 • Multiplayer za četiri igrača – Natjecateljski i kooperativni Super Hero battle mode za četiri igrača omogućuje prijateljima i obitelji da igraju zajedno ili jedni protiv drugih u nizu tematskih izazova i borbenih arena.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke