Luigi’s Mansion 2 HD

Nintendo Switch GTIN: 045496512149


54,99 

Dostupno odmah

SKU: LM-2HD-NSW-CM

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Vrijeme je za čišćenje kuće!

Pridružite se heroju sa slabim srcem Luigiju u sablasnoj potrazi u Luigi’s Mansion 2 HD za Nintendo Switch.

U ovoj vizualno poboljšanoj pustolovini, posjetit ćete jezive krajeve jezive Evershade Valley, mjesta gdje je donedavno neobični Tamni Mjesec visio na nebu. Prema istraživaču duhova, profesoru E.Gaddu, umirio je duhove doline…to je bilo sve do jedne noći kada se Mračni Mjesec misteriozno razbio!

Sada, mjesto vrišti i vrvi duhovima koji stvaraju probleme! Može li Luigi povratiti nedostajuće dijelove Tamnog Mjeseca i vratiti mir u dolinu?

Srećom, profesor E. Gadd opremio je Luigija pravim alatima za taj posao, poput Strobulba koji omamljuje neprijatelja i pouzdanog Poltergusta 5000, koji može usisavati duhove, predmete ili komunicirati s okolinom.

Luigijeve paranormalne eskapade odvest će ga na razna mjesta, uključujući bivši laboratorij za istraživanje biljaka, pokvarenu tvornicu satova i ledeni, snijegom prekriveni rudnik, da spomenemo samo neka.

Do četiri igrača mogu se udružiti kako bi prihvatili izazove ScareScrapera, uklete zgrade koja vrvi duhovima i izazovima kojih nema u glavnoj avanturi. Regrutirajte svoje kolege lovce na duhove da se popnu na zastrašujući toranj putem lokalne bežične igre ili online.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke