Mad Max

Playstation 4


149,00 kn (~19,80 €)

Dostupno odmah

SKU: MM PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 32,00 kn (~4,25 €).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Isporuka 24h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 749,00 kn
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 10 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Upustite se u post-apokaliptičnu pustoš Mad Max-a, gdje je streljivo oskudno a ključ opstanka je posjedovanje automobila. Preuzmite kontrolu nad Mad Max-om i pokušajte ostati živi među divljim bandama razbojnika koji lutaju osamljenom pustinjom. Koristite opaku borbu na terenu i borite se vozilima kako bi osigurali svoj opstanak.
Nakon krađe njegovog kultnog Interceptor-a, Max se mora udružiti sa darovitim, ali osebujnim mehaničarom po imenu Chumbucket i drugima, kako bi izgradio ultimativno vozilo te pobjegao iz opasnog Wastelanda.

Glavne značajke:

 • Budite Mad Max – Postanite kultni post-apokaliptični ratnik, stvarajući i nadograđujući Maxovu opremu i oružje kako bi preživjeli, kombiniranjem bliske borbe, borbe oružjem i taktičke tehnike. Igrači moraju donositi teške odluke jer rade prema cilju bijega iz opasnog Wasteland-a.
 • Imerzivni Wasteland – Istražite surov, dinamičan svijet, dok se susrećete sa podmuklim krajolikom, neprijateljskim vremenskim obrascima i smrtonosnim bandama pljačkaša.
 • Smeće je blago – Svaki otpad koji prikupite je važan i može se koristiti za nadogradnju i poboljšanje opreme, oružja i vozila. Igrači će moći raditi racije neprijateljskih tabora kako bi dobili pristup vrijednim resursima.
 • Preživite krajolik otvorenog  svijeta – Ostati živ nije lako. Igrači će se sukobiti sa smrtonosnim frakcijama i bandama kroz mnoge opasne sporedne misije i zadatke u dinamičnom otvorenom svijetu punom istraživanja.
 • Intenzivne borbe vozilima – Sudjelujte u dinamičnim borbama vozilima, eliminirajući neprijateljska vozila s nizom moćnih oružja. Sukobi vozilima su u potpunosti bazirani na fizici, tako da ne postoje dvije iste bitke.
 • Izgradite ultimativan ratni stroj – Igrači će dizajnirati, prilagođavati i nadograđivati svoje ultimativno borbeno vozilo – The Magnum Opus – odabirući između različitih karoserija i niza nadogradnji, uključujući montirana oružja, oklop i motor, kako bi preživjeli još jedan dan.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke