Akcija!

NBA 2K25 Standard Edition

Playstation 4 GTIN: 5026555437875


66,50 

Datum izlaska: 6.9.2024.

SKU: NBA2K25_PS4_CM
Promotivna ponuda traje do: 5.9.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

POGONJENO ProPLAY™
Oživite svoju igru uz ProPLAY™, imerzivnu tehnologiju koja direktno prevodi NBA snimke u uzbudljivu igru. Približite se svojim omiljenim NBA superzvijezdama i uronite u ključne trenutke, jer ProPLAY™ omogućuje najautentičnije NBA iskustvo do sada.

NATJEČITE SE U GRADU
Grad je ultimativno mjesto za dokazivanje; otiđite u park na natjecateljski streetball i natječite se na raznim novim lokacijama. Odajte počast legendama igre u MyCAREER dok nadmašujete njihove prekretnice i uvodite najveću dinastiju koju je košarka ikada vidjela. Neka vaš talent zablista u užurbanom Gradu i ugravirajte svoje ime među velikane.

IZGRADITE SVOJU DINASTIJU
Izgradite dinastiju koja nadilazi epohe i redefinirajte što znači biti najbolji kao Generalni Menadžer u MyNBA. Istražite jedinstvene izazove koji dolaze s upravljanjem NBA uredom i uživajte u ultimativnoj nagradi osvajanja prvenstva, ili više njih. Birajte između šest Era, uključujući potpuno novu Eru, i postanite sljedeći mastermind koji će zauvijek promijeniti igru.

VAŠ MyTEAM, VAŠ NAČIN
Natjecanje cvjeta u MyTEAM. Izazovite suparničke postave sa svojim all-time MyTEAM rosterom i sukobite se s drugim elitnim igračima u tjednom King of the Court. Idite jedan na jedan i pokažite zašto zaslužujete biti okrunjeni kao najbolji od najboljih u ovom ekskluzivnom događaju. Prikupljajte nove kartice, savladajte osnove i osvojite sjajne nagrade. Cilj je pobjeda, ali gdje ćete početi?

POSTANITE WNBA LEGENDA
Težite statusu G.O.A.T. u The W i stvarajte legendarne trenutke tijekom svoje karijere. Odajte počast igračicama svih vremena, prošlim i sadašnjim, dok se penjete na najvišu razinu i ugravirajte svoje ime u knjige rekorda. Vodite sljedeću generaciju WNBA zvijezda i suočite se s vrhunskim talentima u The W Online.

Play Now, MyNBA, i The W dostupni su offline. Svi drugi modovi igre i značajke zahtijevaju internetsku vezu i mogu zahtijevati registraciju online računa (starost varira 13+).

Osim toga, kupite, preuzmite i igrajte do 17.10. kako biste dobili Trendsetter nagradu* kao besplatnu nagradu za razinu 1 sezone 1, uključujući 15.000 VC i drugi bonus sadržaj za MyCAREER i MyTEAM!

Slagajte pobjede, podižite zastave i stvarajte povijest u NBA 2K25. Zapovijedajte svakim terenom s autentičnošću i realizmom koji omogućuje ProPLAY™, dajući vam ultimativnu kontrolu nad vašim natjecanjem. Igrajte bilo gdje dok definirate svoje nasljeđe u MyCAREER, MyTEAM, MyNBA i The W. Izrazite svoju osobnost s velikim izborom opcija za prilagodbu i istražite potpuno novi Grad, gdje vas iza svakih vrata čeka prilika.

*Za uvjete i upute za preuzimanje Trendsetter nagrade posjetite https://nba.2k.com/2k25/faq/

 

 

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, na našem webshopu možete izvršiti predbilježbu (tzv. prednarudžbu) za određeni proizvod koji još službeno nije prisutan na tržištu, ali je najavljen i dolazi u određenom budućem razdoblju (datum izlaska je naznačen uz svaki artikl).
Kupac koji napravi prednarudžbu ostvaruje prednost kupnje određenog proizvoda u odnosu na kupca koji prednarudžbu nije napravio te u pravilu ostvaruje i pravo na nižu prodajnu cijenu navedenog proizvoda – kupac samim činom prednarudžbe nema obvezu kupnje artikla koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi prodavatelju.

Svakog kupca koji napravi prednarudžbu, kontaktirati ćemo (e-mailom i/ili telefonski) nekoliko dana prije dolaska artikla radi potvrde iste i odabira načina plaćanja – Pouzećem (+0,90 €) ili Uplatom na transakcijski račun.
Kupci koji kao način plaćanja odaberu Uplatu na transakcijski račun – putem e-maila dobivaju ponudu u PDF obliku sa instrukcijama za plaćanje po kojoj prednaručeni artikl treba biti plaćen minimalno jedan radni dan prije isporuke.
Prodavatelj zadržava pravo promjene cijene proizvoda u prednarudžbi, te isto tako ima obvezu pravovremeno o tome obavijestiti kupca.

Artikle u prednarudžbi na adrese kupaca u pravilu isporučujemo na službeni dan izlaska (datum naznačen uz artikl). 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke