Akcija!

Need for Speed Hot Pursuit Remastered

Playstation 4


299,00 kn 269,00 kn

Datum izlaska: 6.11.2020.

SKU: NFS HPR PS4

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
  • Isporuka sljedeći radni dan za narudžbe do 13h
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Preko 9 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Osjetite uzbuđenje potjere i navalu adrenalina tijekom bijega u Need for Speed Hot Pursuit Remastered!
Oslobodite divlji osjećaj brzine kao odmetnik ili kao policajac u najvrućim svjetskim automobilima visokih performansi. Nadmudrite policiju ili uklonite kršitelje zakona s taktičkim oružjem koje vam stoji na raspolaganju u napetom, društevnom i natjecateljskom trkačkom iskustvu.
Ažurirano poboljšanim vizualnim prikazima i multiplayer-om – uključujući asinkrono natjecanje koje pokreće Autolog – plus sve glavne DLC-ove, ovo je ultimativno izdanje kritički hvaljenog Need for Speed-a. Vrijeme je za ponovno pokrenete potjeru.

Cross-platform multiplayer i Autolog – Revolucionarni Autolog povezuje vas i vaše prijatelje u međusobnim potjerama i utrkama te instinktivno isporučuje izazove na temelju aktivnosti vaših prijatelja. Ovaj izuzetno dinamičan sustav potaknut je prijateljskim natjecanjem, a sada je podržan sinkronizacijom na više platformi te novim igranjem za više igrača, tako da se možete utrkivati ​​bez obzira na kojoj se platformi nalazite.

Uključen sav DLC sadržaj plus ažuriranja – Nabavite sve glavne DLC-ove u jednom pakiranju, uključujući dodatnih šest sati igranja i više od 30 izazova. Potpuno nova dostignuća, omoti, boje automobila, smanjena zaustavljanja, ažurirani photo mode i galerija te višestruka ažuriranja ovog puta stvaraju još zaokruženije iskustvo igranja.

Egzotični automobili s oružjem – Vozite najpoželjnije svjetske superautomobile s obje strane zakona. Uhapsite osumnjičene u nabrijanim policijskim presretačima pojačanim taktičkim oružjem ili kao elitni trkač izjednačite s kontranapadima i obrambenim manevrima. Razradite strategije kako biste postigli prednost nad konkurencijom, bez obzira na kojoj ste strani!

Potjera i bijeg – Duboka i potpuno definirana karijera za jednog igrača pruža akciju policajaca ili utrkivača, uz neometano povezano multiplayer iskustvo u svim načinima utrke. Pridružite se prijateljima ili igrajte solo kroz karijeru kako biste zaradili nagrade i otključali nove automobile, oružje i opremu.

Poboljšani vizualni elementi – Need for Speed: Hot Pursuit Remastered pruža bezvremensko trkačko iskustvo ažurirano za današnju generaciju hardvera s poboljšanim vizualima.

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, na našem webshopu možete izvršiti predbilježbu (tzv. prednarudžbu) za određeni proizvod koji još službeno nije prisutan na tržištu, ali je najavljen i dolazi u određenom budućem razdoblju (datum izlaska je naznačen uz svaki artikl).
Kupac koji napravi prednarudžbu ostvaruje prednost kupnje određenog proizvoda u odnosu na kupca koji prednarudžbu nije napravio te u pravilu ostvaruje i pravo na nižu prodajnu cijenu navedenog proizvoda – kupac samim činom prednarudžbe nema obvezu kupnje artikla koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi prodavatelju.

Svakog kupca koji napravi prednarudžbu, kontaktirati ćemo (e-mailom i/ili telefonski) nekoliko dana prije dolaska artikla radi potvrde iste i odabira načina plaćanja – Pouzećem (+7,00 kn) ili Uplatom na transakcijski račun.
Kupci koji kao način plaćanja odaberu Uplatu na transakcijski račun – putem e-maila dobivaju ponudu u PDF obliku sa instrukcijama za plaćanje po kojoj prednaručeni artikl treba biti plaćen minimalno jedan radni dan prije isporuke.
Prodavatelj zadržava pravo promjene cijene proizvoda u prednarudžbi, te isto tako ima obvezu pravovremeno o tome obavijestiti kupca.

Artikle u prednarudžbi na adrese kupaca u pravilu isporučujemo na službeni dan izlaska (datum naznačen uz artikl). 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata (do max. 48 sati) od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke