Octopath Traveler

Nintendo Switch


59,90 

Dostupno odmah

SKU: OCTOPATH-NSW-CD

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Odaberite svoju sudbinu. Osam priča čeka.

Osam putnika. Osam avantura. Osam uloga u novom svijetu koji je oživio Square Enix. Istražite priču svakog putnika i upotrijebite njegove sposobnosti u borbi i izvan nje. Hoćete li proširiti svoje horizonte kao Trgovac ili pronaći izdajicu kao Ratnik? Gdje ćeš ići? Tko će vam se pridružiti? Vi sami možete izabrati svoj put.

Uđite u cipele putnika kako biste naslijedili njihove borbe i snagu. Upotrijebite posebne sposobnosti svakog lika za interakciju sa svijetom i poboljšajte svoju taktiku u bitkama na poteze. Plesačev privlačan šarm vodi sljedbenike u bitku, dok ljekarnik može miješati predmete kako bi liječio saveznike ili pokrenuo eksplozivne napade. Otkrijte neprijateljske slabosti i ciljajte ih kako biste probili njihovu obranu. Pohranite Boost bodove sa svakim potezom i zatim ih potrošite u strateškim trenucima za jačanje sposobnosti, lančane napade ili pružanje pomoći. Odaberite put kojom želite hodati i otkrijte što se nalazi iza horizonta.

 

Octopath Traveler™ 3

Octopath Traveler™ 4

Octopath Traveler™ 5

Octopath Traveler™ 6

Octopath Traveler™ 7

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke