Pillars of Eternity II: Deadfire

Playstation 4 GTIN: 9120080072139


38,99 

Dostupno odmah

SKU: POE-2-D-PS4-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Proganjajte boga odmetnika preko kopna i mora u nastavku višestruko nagrađivanog RPG-a Pillars of Eternity. Vodite svoj brod na opasnom putu otkrivanja golemog neistraženog arhipelaga regije Deadfire. Prilagodite svijet svojoj volji dok istražujete dubine beskonačnih mogućnosti, uključujući detaljnu prilagodbu likova, potpunu slobodu istraživanja i smislenije izbore na svakom koraku.

Značajke:

 • Uronite u dublje iskustvo RPG igre za jednog igrača – obogaćen vrhunskom tehnologijom i značajkama, Deadfire se temelji na temeljima klasičnog D&D igranja sa znatno poboljšanom grafikom, dubljom mehanikom igre i potpuno novom ručno izrađenom avanturom u kojoj su izbori uistinu važni.
 • Otkrijte novu regiju Deadfirea – odredite svoj vlastiti put brodom i istražite bogate i egzotične otoke regije arhipelaga, otkrivajući nova mjesta u interakciji s njihovim stanovnicima i sudjelujući u raznim misijama u svakoj luci.
 • Izgradite svoju zabavu i prilagodite svoje suputnike – odaberite između 7 različitih suputnika koji će vam se pridružiti u potrazi i dodijelite više klasa i dubljih sposobnosti za svakoga.
 • Svjedočite kako se njihovi osobni odnosi i interakcije razvijaju uz dodatak novog sustava suputnika.
 • Zapovjedite svojim brodom preko mora – kao vaše uporište na moru, vaš brod je mnogo više od jednostavnog plovila za istraživanje. Nadogradite svoj brod i posadu i odaberite koje vještine ćete poboljšati kako biste preživjeli opasne susrete na putu.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke