Akcija!

Silent Hope

Nintendo Switch


35,90  (270,49 kn)

Datum izlaska: 3.10.2023.

SKU: SH-NSW-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50  (33,91 kn).

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

U svijetu bez riječi, kakva nada postoji za čovječanstvo?

Silent Hope 2

Radnja igre Silent Hope odvija se u nekoć mirnoj zemlji, koju je ušutkao bivši kralj koji je ljudima ukrao sposobnost govora prije nego što je pobjegao u beskrajni ponor poznat kao The Abyss (Bezdan). Nakon ovih događaja, princeza je oplakivala očeve postupke i plakala sve dok nije bila pokopana u vlastitim kristaliziranim suzama. Sada, godinama nakon što su ti događaji izblijedjeli iz sjećanja, sedam heroja privučeno je princezom. Kako bi je oslobodili iz njezinog blistavog zatvora, moraju hrabro proći kroz dubine The Abyss kako bi pronašli davno izgubljenog kralja i ponovno ujedinili kraljevsku obitelj.

Silent Hope 4

Silent Hope vraća se na dane slave izometričnih dungeon crawler igara te im ulijeva moderan pristup. Igrači će preuzeti ulogu sedam nevjerojatnih heroja, svaki sa svojim jedinstvenim oružjem, stilovima borbe i neborbenim poslovima. Nakon odlaska u The Abyss kako bi se borili protiv neprijatelja i skupljali materijale, heroji se vraćaju u bazni kamp kako bi radili, kuhali i odmorili se za svoju sljedeću avanturu. Svako putovanje u The Abyss bit će novo iskustvo, s nasumičnim rasporedima koji osiguravaju da svaki izlet ima element slučajnosti, s još većim opasnostima koje vrebaju što se heroji dalje usuđuju ići.

Silent Hope 7

GLAVNE ZNAČAJKE

Sedam heroja, sedam jedinstvenih stilova borbe

Odaberite iz šarolike ekipe likova poput dobro zaokruženog lutalice, strijelca specijaliste za velike udaljenosti ili ratnika za teške udarce kako biste pronašli čije vještine odgovaraju vašem stilu igre i prihvatite nove uloge i sposobnosti kako stječete više iskustvo.

Dom na rubu svijeta

Pronađite nove recepte i materijale i vratite se u svoj bazni kamp na rubu Bezdana, gdje svaki lik ima jedinstveni zadatak. Od alkemičara do kovača i kuhara, svaki heroj donosi nešto drugačije.

Zanimljivo istraživanje

Doživite novi izgled svaki put kada uđete u zagonetni Abyss, držeći vas na nogama svaki trenutak dok istražujete, i pripazite na Memory Rifts, gdje vas čekaju veće nagrade — i izazovi.

Živahna estetika knjige priča

Sa svojom žalosnom princezom, očaranim kraljevstvom i svakodnevnim herojima, čini se kao da je bajka oživjela – sve do misterija koje čekaju da budu otkrivene u vizualno zadivljujućem podzemlju

Silent Hope 5

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, na našem webshopu možete izvršiti predbilježbu (tzv. prednarudžbu) za određeni proizvod koji još službeno nije prisutan na tržištu, ali je najavljen i dolazi u određenom budućem razdoblju (datum izlaska je naznačen uz svaki artikl).
Kupac koji napravi prednarudžbu ostvaruje prednost kupnje određenog proizvoda u odnosu na kupca koji prednarudžbu nije napravio te u pravilu ostvaruje i pravo na nižu prodajnu cijenu navedenog proizvoda – kupac samim činom prednarudžbe nema obvezu kupnje artikla koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi prodavatelju.

Svakog kupca koji napravi prednarudžbu, kontaktirati ćemo (e-mailom i/ili telefonski) nekoliko dana prije dolaska artikla radi potvrde iste i odabira načina plaćanja – Pouzećem (+0,90 €) ili Uplatom na transakcijski račun.
Kupci koji kao način plaćanja odaberu Uplatu na transakcijski račun – putem e-maila dobivaju ponudu u PDF obliku sa instrukcijama za plaćanje po kojoj prednaručeni artikl treba biti plaćen minimalno jedan radni dan prije isporuke.
Prodavatelj zadržava pravo promjene cijene proizvoda u prednarudžbi, te isto tako ima obvezu pravovremeno o tome obavijestiti kupca.

Artikle u prednarudžbi na adrese kupaca u pravilu isporučujemo na službeni dan izlaska (datum naznačen uz artikl). 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Narudžbe sa osobnim preuzimanjem

Putem našeg webshopa je pored isporuke putem dostavne službe moguće izvršiti narudžbu na način da kupac odabere osobno preuzimanje naručenog artikla/artikala na adresi našeg webshopa. U tom slučaju će kupac dobiti e-mail obavijest kada je naručeni artikl/artikli spreman za preuzimanje.