Sonic Mania Plus

Playstation 4


199,00 kn

Na stanju

SKU: SonicMP PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 30,00 kn.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 500,00 kn
 • Isporuka 24-48h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 10 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Sonic Mania Plus je poboljšana verzija izvornog digitalnog izdanja Sonic Mania-a. Nadograđujući svoj uspjeh i priznanje kritičara kao jedne od najboljih platformerskih igara 2017. godine, nostalgično vizualno savršeni pikseli i svježi gameplay pružit će klasično iskustvo igračima diljem svijeta!
Pogledajte zašto je Sonic Mania proglašena “najboljom Sonic igrom ikad!” od strane Gamespot-a, i sjajan primjer zašto Sonic the Hedgehog nastavlja rušiti barijere tijekom 25+ godina kao jedan od najznačajnijih likova igara svih vremena!

Glavne značajke:

 • Istinsko, klasično Sonic iskustvo – Prekrasna grafika s raznim novim zonama s kultnim favoritima iz Sonic 1, 2, 3, Sonic & Knuckles i Sonic The Hedgehog
 • Definitivna verzija – Pixel savršeni HD vizuali, gampelay u 60 FPS i sposve novi sadržaji u jednom paketu! Pridružite se Sonic-u i njegovim prijateljima u sukobu s dr. Eggmanom te njegovim novim robo-poslušnicima Hard Boiled Heavies!
 • Novi likovi pridružuju se zabavi sa Sonic-om – Gledano u prošlim Sonic naslovima, Mighty the Armadillo i Ray Leteća vjeverica pridružuju se Maniji svaki sa svojim jedinstvenim sposobnostima!
 • Potpuno novi Encore način igranja – Novi način igranja koji dodaje svjež izgled poznatim lokacijama, a istovremeno izaziva nove i veteranske igrače
 • Nove i poboljšane značajke, uključujući natjecateljski način igranja

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke