Sonic Origins Plus Limited Edition

Playstation 4


36,99 

Dostupno odmah

SKU: SOP-LE-PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

16 KLASIČNIH NASLOVA, 1 BEZVEZVREMENSKA KOLEKCIJA
Doživite kolekciju avantura Sonic-a u novo remasteriranom Sonic Origins Plus!

Sa 16 legendarnih Sonic naslova uključujući 12 Game Gear igara, nove likove koji se mogu igrati, načine igranja, izazove, sadržaj iza scene i više, ovo je definitivan način za igranje ovih klasičnih igara!

PREMIUM FIZIČKO IZDANJE
Oni koji kupe fizičko izdanje igre također će dobiti retro-inspiriran reverzibilni omot igre i art book od 20 stranica.

KLASIČNI SONIC REDEFINIRAN NA ŠIROKOM ZASLONU U HD
Istražite 4 klasične remasterirane Sonic igre – Sonic the Hedgehog, Sonic 2, Sonic 3 & Knuckles i Sonic CD u visokoj razlučivosti, s potpuno novim početnim i završnim animacijama za svaku igru!

CLASSIC I ANNIVERSARY NAČIN IGRE
Jurite kroz brojne zone u klasičnom načinu igranja s izvornom rezolucijom igre i ograničenim životima ili u novom Anniversary načinu igranja s neograničenim brojem života u obnovljenom widescreen HD-u.

NOVI LIKOVI S KOJIMA MOŽETE IGRATI
Igrajte kao Sonic, Tails ili Knuckles u igrama Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles i Sonic CD! i po prvi put ikada igrajte kao Amy Rose u ovim legendarnim klasičnim naslovima!

12 SONIC GAME GEAR IGARA
Doživite 12 omiljenih Sonic Game Gear naslova na platformama trenutne generacije!

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke