Akcija!

Tekken 7

Playstation 4


179,00 kn

Na stanju

SKU: T7 PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 30,00 kn.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 500,00 kn
 • Isporuka 24-48h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 10 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Ljubav, osveta, ponos. Svatko od nas ima razlog za borbu. Vrijednosti su ono što nas definira i čini nas ljudima, bez obzira na naše snage ili slabosti. Nema pogrešnih motiva, samo putevi kojima odabiremo poći.
Doživite epski zaključak Mishima klana i otkrijte razloge koji stoje iza svakog koraka njihove neprestane borbe. Kreiran kroz Unreal Engine 4, Tekken 7 ima zapanjujuće filmske bitke i intenzivne dvoboje u kojim možete uživati sa prijateljima i suparnicima kroz inovativne mehanike borbe.

Glavne značajke:

 • Unreal Engine 4 – kreiran u Unreal Enginu 4, Tekken 7 je najbolja Tekken igra ikada, kroz gotovo foto-realističnu grafiku i dodatak zapanjujućih borbenih efekata
 • Priča – Moćne filmske sekvence priče koje se besprijekorno uklapaju u žestoke bitke otkrivaju uzbudljivu priču o Mishima obitelji, na vrlo inovativan način
 • Popis sa preko 30 igrivih likova  – čvrsti popis sa preko 30 likova, uključujući potpuno nove borce, s jednim od svjetski najvećeg popisa pokreta u borbenim igrama, što vam omogućuje potpunu slobodu u vašem stilu borbe. Pronađite svoje omiljene smrtonosne tehnike, borilačke vještine i kombinacije za pobjedu u borbi!
 • Akuma – Akuma iz Street Fighter-a besprijekorno prelazi u 3D prostor i pridružuje se borbi u epskom mash-up-u, zajedno sa svim svojim pokretima i vatrenim kuglama
 • Posve nove mehanike i pokreti – Klasične 1vs1 bitke se vraćaju zajedno s novim potezima i borbenom mehanikom, kao što su “Rage Arts”, “Power Crushes” i “Rage Drives”, koji olakšavaju igranje igračima svih razina vještina. Premlaćivanje vaših prijatelja u Tekken 7 bit će zasnovano na usredotočenom treningu ili samo čistoj zabavi
 • Završno poglavlje Mishima krvave sage – Tekken 7 predstavlja posljednje poglavlje 20-godišnje Mishime sage. Otkrite monumentalni kraj emocionalno nabijenog obiteljskog ratovanja između članovima Mishima klana, dok se bore za rješavanje starih obračuna i borbi za kontrolu globalnog carstva, stavljajući ravnotežu svijeta u opasnost…

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke