Tom Clancy’s: Rainbow Six: Siege Standard Edition

Playstation 4


17,90  (134,87 kn)

Dostupno odmah

SKU: R6S PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50  (33,91 kn).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege nastavak je hvaljenog serijala, razvijen od strane poznatog Ubisoft Montreal studija za novu generaciju konzola i PC.
Inspiriran realnošću i protuterorističkim operativcima diljem svijeta, Rainbow Six: Siege poziva igrače da usavrše umjetnost uništenja. Intenzivni bliski sukobi, visoka smrtnost, taktika, timsko surađivanje i eksplozivne akcijske su u središtu ovog iskustva.
Multiplayer u Rainbow Six: Siege postavlja novi ljestvicu za intenzivne sukobe i stručne strategije u bogatoj ostavštini Rainbow Six igara.

Glavne značajke:

 • Protuterorističke jedinice – Protuteroristički operativci su utrenirani kako bi se nosili sa ekstremnim situacijama, poput spašavanje talaca, s kirurškom preciznošću. Kao specijalisti “kratkog dometa”, njihova obuka je koncentriran na djelovanje u zatvorenim sredinama. Djelujući u tijesnim formacijama, oni su stručnjaci za borbu u bliskim sukobima, rušenju i koordiniranim napadima.
 • Opsada – Po prvi put u Rainbow Six-u, igrači će sudjelovati u opsadama, potpuno noviom stilu napada. Neprijatelji sada imaju sredstva da transformiraju svoja okruženja u utvrde: oni mogu postaviti zamke, utvrditi svoje okruženje, te stvoriti obrambene sustave kako bi spriječili upadanje Rainbow tima u njihovo okruženje. Da biste se suočiti s tim izazovom, igrači imaju razinu slobode kakva da sada nije bila viđena u prethodnim Rainbow Six igrama. Kombinirajući taktičke mape, dronova za promatranje i novi “rappel” sustav, Rainbow timovi imaju više mogućnosti nego ikada prije za planiranje, napad i razriješenje situacija.
 • Proceduralno uništavanje – Uništavanje je u srcu gameplaya opsade. Koristeći Ubisoft-ov vlasnički Realblast engine, igrači sada imaju neviđenu sposobnost da uništavaju okruženja. Zidovi mogu biti razbijen, otvarajući nove linije vatre, a strop i podovi mogu biti probijeni čime se stvaraju nove pristupne točke. Sve u okolišu reagira realno, dinamično i jedinstveno na temelju veličine i kalibra metaka koje koristite ili količini eksploziva koje ste postavili. U Rainbow Six: Siege, uništavanje je smisleno, a savladavanje toga je često ključ za pobjedu.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Narudžbe sa osobnim preuzimanjem

Putem našeg webshopa je pored isporuke putem dostavne službe moguće izvršiti narudžbu na način da kupac odabere osobno preuzimanje naručenog artikla/artikala na adresi našeg webshopa. U tom slučaju će kupac dobiti e-mail obavijest kada je naručeni artikl/artikli spreman za preuzimanje.