Tomb Raider Definitive Edition

Playstation 4


79,00 kn (~10,50 €)

Dostupno odmah

SKU: TR DE PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 32,00 kn (~4,25 €).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Isporuka 24h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 749,00 kn
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 10 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Otkrijte podrijetlo jednog od najlegendarnijih likova, kako se Lara Croft vraća za posve novo akcijsko iskustvo u Tomb Raider.
Lara Croft je pljačkala grobove otkako se prvi put pojavila u izvornom Tomb Raider-u 1996. godine. No 2013. godine Lara dobiva osvježenje u holivudskom stilu, ponovo kreirajući lik i serijal za današnje igrače.
Tomb Raider predstavlja novu, mlađu Laru Croft. Ova Lara ima 21 godinu, svježe sa sveučilišta, ona kreće na svoju prvu arheološku ekspediciju. U potrazi za legendarnim otokom Yamatai ona i njezini kolege dožive brodolom u “Zmajevu trokutu” negdje kod obale Japana. Ona je daleko od samouvjerene pljačkašice grobova koju smo gledali u ranijim igrama, ona je ranjiva, no snalažljiva mlada žena, koja mora preživjeti razne elemente ovog tajanstvenog otoka. Događaji Tomb Raider-a će Laru pretvoriti iz neiskusne djevojke u očvrsnutog preživljača.
Larina priča je ispričana u dinamičnom i filmskom vizualnom stilu. Ovaj misteriozni otok je oživio sa varljivim terenom i promijenjivim vremenom, načinom prikaza poput snimke ručnom kamerom, zajedno s odbljeskom leće te kapljicama kiše koje pridonose realizmu Larinog stanja. Tomb Raider nudi puno zreliju priču nego prethodni Tomb Raider naslovi. Tomb Raider nudi nove izazove i gameplay za novopridošlice kao i veterane serijala. Klasični akcijski platforming serijala je i dalje prisutan, u kombinaciji s elementima istraživanja, preživljavanja, stealth-a i te zagonetki. Tajanstveni otok Yamatai je idealno plodno tlo za sve ove gameplay elemente da se ujedine. Otok je dom za neke vrlo čudne i divlje stanovnike, kao i skupinu beskrupuloznih prikupljača s kojima se Lara mora suočiti da bi preživjela. Ti neprijatelji su pokretačka snaga u glavnoj single-player kampanji, njihove akcije diktiraju što Lara mora učiniti da spasi sebe i svoje prijatelje!
Ali stanovnici nisu jedini iznenađenja koje otok donosi. Legenda kaže da je Yamatai nekad vladala kraljica sa šamanskim moćima i vojskom samuraja, a čudni simboli i “Svetišta” – sporedne misije s mini grobnicama za pustošiti i zagonetkama za riješiti – dokazuju da uistinu može biti i nešto istine u toj legendi.
Kao i mnoge izazove koje otok baca na Laru, Tomb Raider uvodi gameplay sa “level up” sustavom, još jedan debi za serijal. Lara može (i mora) prikupljati alat, oružje i resurse kako bi se suočila s prijetnjama otoka, uzimajući ono što joj treba od životinja, ljudi i sanduka razbacanih po otoku. Tomb Raider također omogućuje Lari da zaradi, te nadogradi svoje vještine i sposobnosti kako igra napreduje. No, čak i ove nadogradnje ne dolaze lako – oružje i vještine se moraju naučiti i brusiti kako bi se uspješno koristili.
Tomb Raider također uključuje mnoštvo multiplayer načina igranja kako bi dodatno unaprijedili Vaše iskustvo na otoku. Ove opcije na bazi timova uključuju Team Deathmatch, suprotstavljanje tima Larinih Preživjelih saveznika protiv tima Prikupljača u mapama koje su ispunjene s istim opasnostima i zamkama koje biste očekivali od Tomb Raider igre. Tu je i Spašavanje, te više avanturistička bitaka u kojoj Preživjeli moraju prikupiti i dostaviti medicinske pakete, a Prikupljači moraju postići određeni broj ubijenih. U svim multiplayer načinima igranja, možete zaraditi XP i unaprijed i nadograditi svoje likove. Multiplayer modovi su razvijeni od strane Eidos Montreal, studija odgovornog za Deus Ex: Human Revolution.

Glavne značajke:

 • Iskusite intenzivnu priču podrijetla Lare Croft, put od mlade žene do očvrsnutog preživljavača
 • Istražite tajanstveni otok u posve novom pljačkaškom iskustvu
 • Borba za život – prikupljajte resurse, steknite iskustvo, te nadograditi Larina oružja koko bi preživjeli neprijateljske stanovnika otoka
 • Novi multiplayer modovi suočavaju Larine Preživjele protiv otočkih Prikupljača.
 • Dobitnik 44 nagrade gaming indusitrije

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke