Akcija!

Tormented Souls

Playstation 4 GTIN: 5060690793144


23,99 

Dostupno odmah

SKU: TS-PS4-CB
Promotivna ponuda traje do: 9.6.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Tormented Souls je povratak klasičnom survival hororu. Sa svježim zaokretom u avanturi s fiksnom perspektivom, Tormented Souls modernizira se za novu generaciju – dok Caroline Walker istražuje misteriozni nestanak djevojčica blizanki u zastrašujućem dvorcu pretvorenom u bolnicu.

Značajke:

 • Nešto zlo vreba u Winterlakeu – Dok istražujete nestanak djevojčica blizanki u Winterlakeu, Caroline Walker događa se nešto užasno. Probudivši se u gluho doba noći, gola u kadi i priključena na neku oronulu medicinsku opremu, Caroline se mora boriti za život dok istražuje hodnike napuštene vile.
 • Povratak klasičnom Survival Horroru – Tormented Souls je moderan pogled na avanturu s fiksnom perspektivom, nudi moderniziranu kontrolnu shemu i dinamičniju kameru, zadržavajući sve ono što je te igre učinilo tako omiljenim među obožavateljima.
 • Đavolske zagonetke – Pokupite bitne resurse i alate, dešifrirajte tragove iz davno zaboravljenih časopisa i sve to kombinirajte kako biste riješili đavolske zagonetke i razotkrili tajne vile pretvorene u bolnicu.
 • Smrtonosna borba – mračne sile i neizrecivi užasi učinit će sve što je u njihovoj moći da spriječe Caroline da dođe do istine. Upotrijebite sve što možete pronaći kako biste se borili protiv zla koje čeka u tami.
 • Vrata u drugu dimenziju – ništa nije onako kako se čini u Winterlakeu. A kada otkrijete svjetlucavo ogledalo u mračnom kutu vile, vaše razumijevanje stvarnosti bit će izazovno na potpuno novi način…
* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 32,99 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke