Trailblazers

Playstation 4 GTIN: 5060102955054


18,99 

Dostupno odmah

SKU: TB-PS4-CR

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Trailblazers je novi kooperativni trkaći naslov s inovativnom mehanikom igre na stazi: obojite stazu, pojačajte svoju boju i radite kao tim na pobjedi.

Utrkujući se u timovima do tri protiv tri, igrači oslikavaju stazu dok se utrkuju, hvatajući ključna područja kako bi dinamički promijenili liniju utrke, a zatim pojačavaju boju svog tima. Trkači koji voze sa smislom i stilom također će skupljati bodove vještina kako bi krčili put do pobjede.

Igrači mogu doživjeti munjevitu akciju velike brzine s do šest igrača na mreži ili lokalno putem podijeljenog zaslona za do četiri lokalna igrača s dodatnim online ili CPU-kontroliranim izazivačima. Prepun uzbuđenja za više igrača i niza izazova za jednog igrača u modu proširene kampanje, Trailblazers je audio-vizualni juriš retro-futurističkog stila i stava.

Igra se odvija u raskošno predstavljenom svijetu kreativnog uma umjetnika Willa Miltona, dobitnika nagrade BAFTA. Igrači se utrkuju kroz prostrane i zapanjujuće slikovite staze postavljene na lokacijama koje se kreću od planinskih vrhova do bujnih šuma i sušnih pustinjskih dolina. Slušni zvučni prizori osigurani su putem službeno licenciranog soundtracka koji uključuje lidere žanra Future Funk, uključujući Get On Up od Skopea, Bad King Kong od The Derevolutions i Dead Ringer od A.Skillza.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke