Triangle Strategy

Nintendo Switch


55,90 

Dostupno odmah

SKU: TRIANGLE-NSW-CD

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Tri se naroda bore za kontrolu nad sve manjim izvorima soli i željeza. Napravite izbor i izgradite svoje uvjerenje u TRIANGLE STRATEGY, taktičkom RPG-u iz Square Enixa na Nintendo Switchu. U ovoj priči ispričanoj kroz prekrasnu HD-2D grafiku, gdje će vas odvesti vaš osjećaj za pravdu…?

Zapovijedajte grupom ratnika kao Serenoa, nasljednik kuće Wolffort, u zamršenoj zavjeri u kojoj vaše odluke imaju težinu. Ključni izbori koje donesete ojačat će jedno od tri uvjerenja – Korisnost, Moralnost, Sloboda – koja zajedno čine Serenoin pogled na svijet i utječu na to kako će se priča odvijati. Kada se suoče s doista važnim odlukama, više će likova odmjeriti svoje glasove na vagi uvjerenja. U ovim trenucima, vaši saveznici i odluke koje donosite mogu odrediti sudbinu cijelih naroda i samog kontinenta Norzelia.

Pronalaženje najbolje lokacije u naizmjeničnim bitkama može preokrenuti tijek borbe u vašu korist. Postavite jedinice na viši teren kako biste preuzeli kontrolu nad bojnim poljem i stekli prednost s povećanim dometom. Također možete stati protiv neprijatelja s obje strane, a zatim udariti s leđa za snažan prateći napad. Elementarne lančane reakcije također su važan dio borbe. Na primjer, upotrijebite vatru da otopite ledeni teren, a zatim upotrijebite munju da ga ubijete strujom. Gurnite neprijatelja u naelektriziranu vodu da vidite kako lete iskre.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke