WWE 2K24 – Standard Edition

Playstation 4 GTIN: 5026555437042


59,99 

Dostupno odmah

SKU: WWE-2K24-SE-PS4-CM

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

ČETRDESET GODINA HRVAČKE MANIJE
WrestleMania je najveći događaj u sportskoj zabavi, gdje Superstars postaju WWE Legende. Doživite uzbudljivo prepričavanje najvećih trenutaka WrestleManije u 2K Showcase of the Immortals, gdje možete ponovno proživjeti kolekciju nekih od najnezaboravnijih mečeva koji definiraju karijeru.

IKONIČAN POPIS
WWE 2K24 može se pohvaliti zvjezdanim popisom koji uključuje legende WWE-a kao što su “Stone Cold” Steve Austin, Undertaker i Andre the Giant, uz trenutne WWE superzvijezde poput “The American Nightmare” Cody Rhodes, John Cena, Rhea Ripley i Roman Reigns, čiji nevjerojatni ulazi i prepoznatljivi pokreti pojačani su ultrarealističnom grafikom.

NOVE VRSTE MEČEVA
Od mečeva s gostujućim sucem do mečeva Casket, Gauntlet i Ambulance, postoji mnoštvo novih vrsta mečeva koje možete doživjeti u WWE 2K24, uključujući podršku za više Superzvijezda u Backstage Brawl.

DOKAŽITE SE U MyRISE
Oslobodite svoj sirovi talent i postanite neprikosnoveni prvak u igri MyRISE, koja uključuje dva uzbudljiva niza karijere i originalne priče koje bilježe vaš uspon do WWE zvijezde iz muške i ženske divizije.

IZGRADITE SVOJU FRAKCIJU
Okupite svoje omiljene WWE superzvijezde i legende u MyFACTION-u. Nabavite karte, izgradite dominantnu frakciju, natječite se u online igri za više igrača i potpuno novo rangiranoj brzoj igri. Osim toga, zaradite uzbudljive promotivne i konačne nagrade za rang dok se penjete na novu sezonsku ploču s najboljim rezultatima!

KONTROLIRAJTE WWE SVEMIR
Razvijte svađe, tjedne emisije i još mnogo toga u svemirskom načinu rada, WWE 2K24 ultimativnom sandboxu, s proširenim akcijama suparništva, potpuno novim scenama i podrškom za dvostruke mečeve!

UPRAVLJAJTE U MyGM-u
Nadzirite najveće robne marke i superzvijezde u sportskoj zabavi dok izazivate konkurentske generalne menadžere za prvo mjesto u MyGM. Istražite više vrsta podudaranja, više marki i nove generalne menadžere. Trgujte Superzvijezdama između marki, donosite izvršne odluke o ugovorima i pojačajte dramu.

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 59,99 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke