Bomb Rush Cyberfunk

Nintendo Switch


39,90 

Dostupno odmah

SKU: BRC-NSW-CM

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Team Reptile donosi vam Bomb Rush Cyberfunk, svijet budućnosti iz uma Diona Kostera u kojem se samozvane ekipe za crtanje grafita opremljene osobnim boostpackovima međusobno bore za kontrolu nad ulicama. Započnite vlastiti cypher i plešite, crtajte grafite, skupljajte ritmove, kombinirajte svoje trikove i suočite se s policajcima kako biste zauzeli pravo na prostranu metropolu New Amsterdam.

Značajke:

 • Istražite 5 glavnih gradskih četvrti da biste posjetili mjesta za grafite i dobili REP. Trebat će vam da izazovete suparničke posade na Crew Battle.
 • Pronađite nove članove koji će se pridružiti vašoj ekipi po gradu. Rasprostranjeni su i novi grafiti za slikanje, boje odjeće i glazba za reprodukciju na vašem preklopnom telefonu.
 • Koristite trikove u stilu skateboardinga, rolanja ili BMX-a u jedinstvenom sustavu trikova koji se temelji na okruženju. Proširite svoje kombinacije s priručnicima i postignite još bolje rezultate uključivanjem posebnih Boost trikova.
 • Možete dobiti pojačanu snagu za izvođenje dugih kombinacija, tako da je najbrži način kretanja ujedno i najelegantniji.
 • Dinamična militarizirana policija koja se povećava kako vandalizirate.
* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 39,90 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke