Akcija!

Ghost Song

Playstation 4


23,99 

Dostupno odmah

SKU: GHOST-PS4-CB
Promotivna ponuda traje do: 28.7.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Nisi sam. Na pustom mjesecu Lorianu, dugo uspavani Deadsuit se budi iz sna – naoružan i spreman za borbu, sjećanja bez svrhe. Ali nešto novo se diže… Krenite ispod površine u potrazi za odgovorima u igri Ghost Song, atmosferskoj 2D avanturi samootkrivanja, drevnih misterija i kozmičkog terora. Istražite vijugave špilje osvijetljene samo bioluminescentnom florom, borite se s čudnim i moćnim stvorenjima i steknite nove sposobnosti koje će vam pomoći da otkrijete davno zakopane tajne ovog vanzemaljskog svijeta. Spustite se duboko u tamu – tek tada ćete saznati (ili je zapamtiti?) istinu.

Ghost Song

Značajke:

 • Otkrijte što se nalazi ispod: Istražite krivudave vanzemaljske tunele i davno napuštene laboratorije prostranog, prekrasno ilustriranog 2D svijeta nadahnutog Metroidvanijom, ispunjenog tajnim odajama i proganjajućom poviješću.
 • Ojačajte i napredujte: nabavite moćna oružja i nove sposobnosti koje mijenjaju igru u dubinama, otključavajući pristup novim slojevima Mjeseca i dodatnim skrivenim područjima.
 • Suočite se s izazovnim neprijateljima: borite se protiv gljivičnih vanzemaljaca i metalnih ljuski Loriana s odzivom i preciznošću. Povećajte svoju snagu i prilagodite svoje odijelo i blaster s arsenalom modula.
 • Raznesi i razbij: Ovladajte prepoznatljivim ritmom glavne borbe Deadsuita. Uništite neprijatelje svojim brzim blasterom, stvarajući energiju koja osnažuje vaše napade.
 • Niste sami: niste jedini entitet zarobljen na ovom nepoznatom mjestu. Susrećete se s likovima s glasovima i otkrijte njihove vlastite priče o preživljavanju, hrabrosti, napuštanju i iskupljenju.

Ghost Song

Fizičko izdanje uključuje:

 • Karta/poster svijeta.
 • Digitalni soundtrack.

Ghost Song for PlayStation 4

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 27,90 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke