Resident Evil: Revelations HD

Playstation 4 GTIN: 5055060900956


28,99 

Dostupno odmah

SKU: RER-HD-PS4-CR

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Strah koji je izvorno donio igračima u Resident Evil revelations na sustavu Nintendo 3DS vraća se redefiniran za kućne konzole i PC zajedno s visokokvalitetnim HD vizualima, poboljšanim svjetlosnim efektima i impresivnim zvučnim iskustvom.

Ova posljednja verzija otkrića Resident Evil također će isporučiti dodatni sadržaj uključujući zastrašujućeg novog neprijatelja, dodatni način težine, integraciju s ResidentEvil.net i poboljšanja u Raid Modeu. Raid Mode, koji je prvi put uveden u seriju u originalnoj verziji Resident Evil revelations, omogućuje igračima da igraju online u co-op modu ili sami u jednom igraču koji se bore protiv hordi neprijatelja kroz razne misije. Kritički hvaljen survival horor naslov vraća igrače na događaje koji su se dogodili između Resident Evil®4 i Resident Evil®5, otkrivajući istinu o virusu T-Abyss.

Resident Evil revelations prikazuje favorite serije Jill Valentine i Chrisa Redfielda, plus njihove partnere iz BSAA Parkera Lucianija i Jessicu Sherawat. Radnja počinje na navodno napuštenom brodu za krstarenje, Queen Zenobia, gdje užasi vrebaju iza svakog ugla, prije nego što igrači krenu prema kopnu i razorenom gradu Terragrigia. Uz ograničeno dostupno streljivo i oružje, kreće utrka za preživljavanje užasa otkrića Resident Evil-a.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke