The Witcher 3: Wild Hunt & Dark Souls 3 Compilation

Playstation 4


29,90 

Proizvod nije na stanju

SKU: TW3WH&DS3 PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

The Witcher 3: Wild Hunt – zaronite u ogroman otvoreni svijet kojeg treba istražiti: posjetite luksuzni i korumpirani Novigrad, suočite se s hladnim vjetrovima opustošenih otoka Skellige i izazovite mračne sile koje lutaju po pustoj zemlji.
Plovite otvorenim morem, zaronite u potrazi za davno izgubljenim artefaktima ili galopirajte izravno u borbu. Svijet The Witchera III zove da se istraži neusporediva nova priča poput romana koja se proteže u preko 100 sati igranja.
The Witcher III: Wild Hunt kombinira intenzivan, pričom vođen tradicionalan RPG sa slobodom izbora koju mogu ponuditi samo igre otvorenog svijeta.
Donesite odluke i suočite se s njihovim posljedicama kako biste otključali završetke prilagođene vašem načinu na koji igrate.

Dark Souls III – kako vatra blijedi i svijet pada u propast, developer FromSoftware i redatelj Hidetaka Miyazaki nastavljaju svoj kritički priznat i žanrovski definirajući serijal s Dark Souls III.
Obožavatelji i novopridošlice izgubit će se u nagrađivanom gameplay-u i impresivnoj grafici po kojem je serijal poznat.

Glavne značajke:

 • Atmosferični vizuali – Dinamično osvjetljenje i efekti čestica uranjaju igrače u mračni fantazijski svijet propasti
 • Međusobno povezani svijet – Pomno kreirani svijet potiče igrače da istražuju ogromne i prekrasne krajolike
 • Akcija – Diverzificirane borbene akcije omogućuju igračima da osmisle svoj jedinstveni stil igre
 • Jedinstveni online sustav – Evolucija zaštitnih znakova na mreži za više igrača koji integriraju internetske interakcije u priču za jednog igrača.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke