Surviving Mars

Playstation 4 GTIN: 4020628769574


18,99 

Dostupno odmah

SKU: SM-PS4-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Kolonizirajte Mars i otkrijte njegove tajne, uz minimalne žrtve.

Dobrodošao kući! Došlo je vrijeme da položite pravo na Crveni planet i izgradite prve funkcionalne ljudske kolonije na Marsu! Sve što trebate su zalihe, kisik, desetljeća treninga, iskustvo s pješčanim olujama i stav da možete učiniti kako biste otkrili svrhu tih čudnih crnih kocki koje su se pojavile niotkuda. Uz malo dotjerivanja, ovo mjesto će biti sjajno!

Surviving Mars je znanstveno-fantastični graditelj gradova o kolonizaciji Marsa i preživljavanju procesa. Odaberite svemirsku agenciju za resurse i financijsku potporu prije nego što odredite lokaciju za svoju koloniju. Gradite kupole i infrastrukturu, istražujte nove mogućnosti i upotrijebite dronove kako biste otključali složenije načine za oblikovanje i proširenje svog naselja. Uzgajajte vlastitu hranu, rudarite minerale ili se jednostavno opustite uz bar nakon napornog radnog dana. Ipak, najvažnije od svega je održati svoje koloniste na životu. Nije lak zadatak na čudnom novom planetu.

Bit će izazova koje treba svladati. Izvršite svoju strategiju i poboljšajte šanse svoje kolonije za preživljavanje dok otključavate misterije ovog vanzemaljskog svijeta. Jesi li spreman? Mars te čeka.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke