Sword Art Online Alicization Lycoris

Playstation 4 GTIN: 3391892008661


29,99 

Dostupno odmah

SKU: SAO-AL-PS4-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris, najnovija igra temeljena na jednoj od najpopularnijih anime priča ikad napravljenih, uronit će vas u savršeno predstavljeni virtualni svijet “Podzemlje” smješten u luku Alicization. Zakoračite u svijet s poboljšanom esencijom JRPG vizualnih prikaza i igrajte kao protagonist Kirito. Zaronite s glavom u ovu uzbudljivu besprijekornu bitku s visoko razvijenim akcijskim značajkama.

Značajke:

 • CVIJET – Lycoris je vrsta cvijeća koja raste na jugu Japana. Ime znači strast, tužna sjećanja, ponovno okupljanje i samopouzdanje. Značenje povezano s pričom igre…
 • VJERNI ORIGINALNOM DJELU – Kirito se probudio u nepoznatom virtualnom svijetu, ali mu se čini poznato… Ovaj virtualni svijet daje pogrešan dojam stvarnosti u kojem se AI likovi ponašaju kao ljudi… U ovom svijetu, Kirito upoznaje mladića, Eugea. Postoji obećanje u dubini njihovih srca koje isprepliće njihove sudbine. Kako bi održali to obećanje i ostali zajedno, moraju krenuti dalje…
 • SUSRET SA SVOJIM OMILJENIM LIKOVIMA – Kirito, Alice, Eugeo ali i Administrator bit će dio ove igre. Doživite još jednom priču o Alicizaciji s JRPG esencijom i upoznajte sve likove iz Anime serije.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke